Hrvatska Farmacija 24
#1 Ljekarna u HR
Telefon u Hrvatskoj:

Kupite generičke Levitra 10 mg bez recepta

4.3
Kupite odmah
Generička Levitra

Čini se da su godine kada se erektilna disfunkcija kod muškaraca smatrala tabuom prošle. To je jasno vidljivo u popularnim proizvodima za erekciju.

Činjenica da ste se našli na ovoj stranici ukazuje na to da počinjete tražiti jeftiniju verziju jer vam je proračun možda ograničen.

Na ljekarničkom jeziku ovo se naziva i generička verzija oznake lijeka.

Raspodjela moći u farmaceutskom svijetu uvelike je određena patentima, što otežava natjecanje na farmaceutskom tržištu. Konkurentni proizvođači za to su smislili pametan trik: dati svojim proizvodima drugačiji izgled i drugačiji naziv lijeka.

Generički lijek je jeftin, pouzdan i uvijek dobar kao i originalna marka.

Što je Vardenafil? (Mehanizam djelovanja)

Terminologija ponekad može biti zastrašujuća, ali postupak je u osnovi vrlo jednostavan. U našem tijelu posvuda nalazimo krvne žile koje imaju male "mišiće" u staničnim stijenkama. Kad se ova stanična stijenka opusti, krv može lakše teći.

Osim toga, nešto se zanimljivo događa na mikroskopskoj razini u našim tijelima. Aktivne tvari također povećavaju protok krvi u određene dijelove tijela. Vjerojatno možete pogoditi koji dio tijela ima najviše koristi od ovoga: genitalije.

Trajanje djelovanja prilično je slično onom Viagre; uzeti u obzir oko četiri sata gdje seksualni užitak može biti mnogo lakši. Može proći do tri četvrtine sata prije nego primijetite bilo kakav učinak. Trajanje djelovanja može se malo razlikovati od osobe do osobe.

Vardenafil lijek treba uzeti oralno s pola čaše vode. Ne smije se uzeti u obzir doba dana ili koliko je želudac pun hrane.

Nuspojave Vardenafila 20 mg i 10 mg

Bez obzira na broj miligrama, Vardenafil može imati nekoliko neugodnih nuspojava. Vrlo je poželjno razmotriti ove nuspojave prije prelaska na dugotrajnu uporabu.

Nuspojave su slične pilulama marke Levitra jer je proces rada potpuno isti. To su sljedeći mogući učinci, prema njihovoj rijetkosti:

 • Osjećaji glavobolje
 • Zaustavljen nos ili curenje iz nosa
 • Crvenilo na obrazima
 • Vrtoglavica
 • Probavni problemi (npr. Proljev ili žgaravica)
 • Tumor kože ili oticanje sluznice
 • Oštećen osjećaj dodira
 • Problemi s vizualnim aktivnostima (pokušajte izbjegavati vožnju)
 • Prsten u ušima
 • Teškoće u disanju
 • Osjećaj mučnine
 • Bol u leđima ili mišićima
 • Iritacija kože

Kada je vardenafil 60 mg erektilna pilula opasna?

Ograničite uporabu na jednu tabletu dnevno. Uvijek pričekajte 24 sata prije nego uzmete drugu pilulu za erekciju jer se u protivnom nuspojave mogu povećati. Uzimanje nekoliko puta ima samo negativne posljedice: pilula ne djeluje više ili bolje ako udvostručite tablete.

Za početnike može biti rizično povećati miligrame na 40 mg ili čak 60 mg, općenito je mudrije započeti s 10 mg i uzeti 20 mg nakon malo iskustva. Stoga se rizici mogu učinkovitije ograničiti.

Imate li kardiovaskularnih problema? U tom slučaju trebate početi samo prema savjetu određenog osobnog liječnika. Čak i ako je vaše opće zdravstveno stanje slabo, preporučljivo je to učiniti kako biste izbjegli akutne probleme. Opasnost od gutanja može imati ozbiljne zdravstvene posljedice, uključujući i poziv hitne pomoći i posjet bolnici.

Kupite Levitra Generic 20mg jeftino u Hrvatskoj

Jeftina kupnja generičke Levitre zahvaljujući praktičnosti kupnje na mreži nije komplicirana. Nažalost, u našoj zemlji nije moguće kupiti u trgovini ili ljekarni. Stoga je nevažno koju cijenu koristi ljekarna ili trgovina. Jedino o čemu možemo reći bilo što razumno je cijena koju Hrvatska uzima u svojim internetskim trgovinama.

Budući da je u-brand jeftiniji, za vrlo malo novca možete dobiti visokokvalitetne pilule za erekciju. Nije komplicirano naručiti putem interneta jer se nalazi izvan uobičajenog "medicinskog mlina". Ovo ima još jednu podcijenjenu korist, koju ćemo objasniti u nastavku.

Možete li sigurno naručiti Vardenafil putem interneta bez recepta?

Iskustvo s kupnjom generičke Levitre putem interneta je pozitivno. Većina muškaraca zadovoljna je učinkovitošću i prednostima svog seksualnog života općenito.

Također se možete izbjeći da se sramite priznati seksualne probleme kupovinom putem interneta. Liječnici u Hrvatskoj ne propisuju ovakve generičke lijekove, pa su impotentni muškarci prisiljeni kupiti ih digitalno bez "liječničke potvrde".

Pozivamo vas da se ponovno obratite svom liječniku ako imate već postojeće zdravstvene probleme ili koristite druge vrste tableta.